• Kayıt

Enerji İzleme ve Yönetim Sistemleri

Enerji izleme ve yönetim sistemleri ile enerji verimliliğinin sağlanması ve enerji maliyetlerinin düşürülmesi günümüzde işletmeler için temel bir hedef haline gelmektedir. Enerji sistemlerinde verimliliği artırmak için ilk önce sistemde ne olup bittiği hakkında bilgi sahibi olunması gerekmektedir. Bunun için de enerji sistemine ait parametrelerin ve enerji talep değerlerinin düzenli bir şekilde ölçülmesi ve gerektiğinde bu ölçülen verilerin sistemde yapılacak kapsamlı bir analiz için mevcut olması gerekmektedir.


Enerji yönetim sistemleri, enerjinin satın alınma aşamasından tüketim aşamasına kadar sistematik, ekonomik ve ekolojik olarak enerjinin optimum kullanımı konusunda işletmelere yardımcı olur.Enerji yönetimi, süreçlerin enerji verimliliğini artırmada ve maliyetleri, enerji tüketimini ve CO2   emisyonlarını azaltma konularında işletmelere kolaylıklar sağlar. Enerji maliyetlerine ek olarak işletmeniz için aşağıdaki gibi ek avantajlar da sağlar:

•   Vergi teşvikleri
•   Yasal zorunlulukların yerine getirilmesi
•   Herbir nokta için enerji tüketimlerinin belirlenmesi
•   Arz güvenilirliğinin artması
•   Çevrenin korunması
•   Enerji sözleşmelerinde optimizasyon
•   Enerji verimliliği ve iklim değişikliği konularında çalışanların farkındalıklarının artırılması
•   Maliyet yönetimi: Enerji maliyetlerinin konuma dayalı tesbiti ve alt faturalama
•   Sürekli izleme sayesinde arızaların erken tespiti ve düzeltilmesi

Addres:                                                                    Tel: 0224 443 00 71
Altınşehir Mah.Ata Bulvarı 241.Sok.No:20                 Fax: 0224 443 00 71 
Gizemler Plaza 2A Blok D:4 Nilüfer/BURSA               Mail:  Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 

MEKATRONIKA

MEKATRONIKA, sektörümüzün en büyük sorunlardan birisi olan nitelikli teknik eleman ihtiyacının ortadan kaldırılmasını hedeflemektedir. Otomotiv sektörü ile yakın ilişkilerde bulunarak, sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilecek kalitede eğitimi sunmayı hedefleyen firmamız, teknolojik yenilikleri yakından takip eden, firma çalışanlarının sosyal ve kişisel gelişimini ön planda tutan bir vizyonla parlak bir gelecek sunma hedefindedir.

MEKATRONIKA olarak en önemli hedefimiz ise, işletmenizin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek yeni sistemler tasarlamak, optimum iyileştirmeler ve revizyonlar yapmaktır. Tasarlayıp uyguladığımız iyileştirme ve revizyonlar sonucunda elde edeceğiniz üretim ve performans artışı gözle görülebilecektir.